12 graden

IJsland 2005 - Dag 11

Half 4 ging de wekker. Het was 15 augustus en dus weer tijd om te vertrekken. Snel gedoucht, spullen gepakt, het huis goed afgesloten en onderweg naar de BSI Bus Terminal. Van daar vertrok onze shuttlebus naar Keflavik. De bus vertrok prima op tijd en deed er ongeveer veertig minuten over om het vliegveld te bereiken.

Op het vliegveld zagen we al tijdens het inchecken dat ons vliegtuig een flinke vertraging van drie kwartier had. Balen, maar achteraf zo erg niet, want het vliegveld zag er door het vocht en de lage zon erg mooi uit, wat natuurlijk mooie plaatjes opleverde.

Na het inchecken zijn we nog even wat taxfree inkopen gaan doen: wat Blue Lagoon spullen voor moeder en zusje en een goede fles whiskey voor de man van het huis. Na deze inkopen was het lekker wachten in de, naar mijn mening, leuk aangeklede vertrekhal. Tijdens dit wachten heb ik nog een aantal leuke plaatjes van vliegtuigen gemaakt, terwijl Reinier zich stond te vergapen aan een mevrouw die op het platform maar heen en weer bleef lopen tussen een vliegtuig en de verdieping onder ons.

Na een verder probleemloze vlucht bereikten we rond 13:00 Schiphol. Na het afhalen van de koffers had Reinier nog een lange treinreis voor de boeg, terwijl ik door mijn vader werd opgehaald en binnen niet al te lange tijd weer terug in Amstelveen was.

Einde dag 11

Een geweldige vakantie!

We hebben erg genoten van onze reis en ik hoop dat u een redelijke indruk heeft gekregen van onze vakantie in IJsland. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u die natuurlijk altijd een stellen door mij te mailen. Ook verbeteringen en/of opmerkingen lees ik graag.

Bij deze wil ik u bedanken voor het lezen van dit verslag! Mocht u (delen van) dit verslag ergens voor willen gebruiken, dan zou ik het op prijs stellen wanneer u eerst even contact met mij hierover opneemt. Ik zal er hoogstwaarschijnlijk geen probleem van maken, maar ik vind het wel leuk om te weten.